2 Inkubatorbolag vinnare i Curamus

nov 23, 2015

Inkubatorn i Borås kan idag stolt meddela att Inkubatorbolaget Customized Carbon 3D Fabrics samt David Wengbrand som ligger bakom projektet Wrebit är två av vinnarna till årets Curamus stipendium. 

”Det var en mycket inspirerande och trevlig Curamus-kväll. Vi är mycket tacksamma till Curamus för förtroendet i vårt projekt, Customized Carbon 3D Fabrics, och stipendiet kommer att hjälpa oss i vårt arbete att automatisera en del av vår process. Vårt projekt går in i en mycket spännande och rolig fas avseende kundutveckling!” berättar Prarthanaa Khokar på Customized Carbon 3D Fabrics

David Wengbrand håller med Prarthanaa om att det var en inspirerande kväll och fortsätter: ”Det var en spännande kväll och det var en nyttig erfarenhet att få höra andra entreprenörer berätta om sin resa och även bra nätverksbyggande. Vi är väldigt glada att Curamus tror på oss och vi ska förvalta det förtroendet på bästa sätt. Stipendiet kommer att användas till att lansera vår produkt mer storskaligt, vilket är viktigt för oss då vi ska in på en tuff marknad.”

Curamus

Fler Nyheter från BoråsINK