Gruppcoachning för en innovativ & konkurrenskraftig Sjuhäradsregion.

LINK är ett projekt som fokuserar på att utveckla kunskap och nätverk för startups och näringsliv inom regionen. Syftet är att skapa en inspirerande miljö där utbyte av erfarenheter, utmaningar och nya kontaktytor möjliggör en positiv utveckling. Samverkan är nyckeln till att kunna möta den omställning vi alla står inför.

Du som deltar i LINK får tillgång till ett stort nätverk i hela Västra Götaland. Projektet sker i samverkan mellan Borås INK, Drivhuset, IUC Sjuhärad, Nordiska Textilakademin och Västsvenska Handelskammaren, vilket ger stora möjligheter till ökat nätverk för alla medverkande.

Vi kommer under 2024 arrangera sex workshops med fokus på olika ämnen. Syftet med dessa träffar är att öka medverkande entreprenörers förmåga att etablera och utveckla sin verksamhet för att kunna bli mer konkurrenskraftiga framåt.

Vi startar med frukost och mingel, fortsätter med föreläsning, workshop och avslutar med lunch. Det finns tid för nätverkande! LINK är kostnadsfritt och finansieras av Boråsregionen och Västra Götalandsregionen.

 Följande tider gäller för samtliga LINK:

08:30 – 09:00 Samling nätverksfrukost i Borås INKs lokaler
09:00 – 10:00 Föreläsning
10:00 – 12:00 Workshop
12:00 – 13:00 Nätverkslunch på The Company

 LINK GRUPPCOACHNING – TEMAN:

HÅLLBARHET & CIRKULÄR EKONOMI 22/2 – Erik Valvring, Science Park Borås
DIGITALISERING – KOMMUNIKATION = BUSINESS 21/3 Anders Englund, Beyond Communication

OMVÄRLDSBEVAKNING 11/4
 – Martin Börjesson, Futuramb
FINANSIERING 12/9
 – Stefan Svahn, Seven District & Charlotta Gadzur, Borås INK
TEAM & REKRYTERING 24/10 – Jane Bergman & Mirnessa Omerika, OnePartnerGroup

SÄLJ & MARKNAD 

Martin Börjesson

OMVÄRLDSBEVAKNING MED AI
11/4 med Martin Börjesson

Martin är en talare, futurist, strateg, scenarioplanerare och kreativ analytiker som drivs av att förstå och förklara hur världen förändras. Hans huvudsakliga fokus är att utmana och stödja ledningsteam med insikter och metoder baserade på framtiden för att utveckla företaget framåt.

Han har lång erfarenhet av innovation, teknik-/ affärsinformation och strategi från sitt arbete på Volvo, Swedish Office of Science & Technology i San Francisco och inkubator-/konsultföretaget CR&T, samt som självständig konsult.

Samarbetspartners i LINK

LINK finansieras av:

LINK Gruppcoachning fördjupning 2024

CIRKULÄR EKONOMI

22/2 – Erik Valvring

Cirkulär Ekonomi. Vad betyder det och varför behöver vi göra om och utveckla vår affärsmodell att bli mera hållbar genom cirkulära modeller. Här får du exempel på bolag som gjort resan och verktyg du kan använda för att utveckla ditt företagande.  

DIGITALISERING – KOMMUNIKATION = BUSINESS 21/3

21/3 Anders Englund

Anders Englund på Beyond Communication kommer den 21/3 dela med sig av tips och råd för att skapa marknadsföring som berör. Vad är utmaningarna med att använda digitala verktyg som till exempel AI för att skapa personligt content? Vad är innebörden av din produkt eller tjänst? Vad har den för värde för användaren? Efter föreläsningen leder Anders en workshop kring modellen EFI – egenskaper, fördelar och innebörd.

 

OMVÄRLDSBEVAKNING med AI

11/4 – Martin Börjesson, Futuramb

Den 11 april bjuder vi in till en förmiddag med Martin Börjesson från Futuramb.
Vår affärsomgivning påverkas av allt från det geopolitiska läget, de politiska och populistiska svängningarna till den enorma AI-våg som sveper över världen. Hur kan vi förstå hur dessa förändringar påverkar oss, våra branscher och våra kunder. Och hur kan vi kan vi använda förändringarna till vår fördel? Vilka affärsmöjligheter döljer sig där? Vilka nya idéer kan vi få när vi vågar tänka i det lite större perspektivet?

Martin Börjesson


FINANSIERING

12/9 – Stefan Svahn, Seven District & Charlotta Gadzur, Borås INK

Vad ska du tänka på vid finansiering av bolag? Vilka bidrag/ stöd finns tillgängligt och när? Hur tänker investeraren/ affärsängeln? Stefan Svahn från Seven District och Charlotta Gadzur från Borås INK kommer att belysa området och ge svar dessa frågor. De kommer även genomföra en workshop kring hur du säkrar kapital för att komma vidare.

Stefan Svahn      Charlotta Gadzur

TEAM & REKRYTERING

24/10 – Jane Bergman & Mirnessa Omerika, OnePartnerGroup

 

   

Nyheter