BORÅS INK

Personlig och anpassad affärsutveckling för teknik-, textil- och modebranschrelaterade startups

Med erfarna affärsutvecklare samt finansiella och kommersiella nätverk erbjuder vi dig och ditt företag ett anpassat affärsutvecklingsstöd för hållbar utveckling och en tryggare marknadsetablering. I Textile Fashion Center i centrala Borås verkar vi i ett kluster av företag, forskningsinstitut, utbildning och näringslivsorganisationer med den gemensamma visionen att vara Europas ledande science park för textil och mode.

Hållbar affärsutveckling för framtidens tillväxtföretag

Hos oss får du stöd med finansiering, tekniska och kommersiella nätverk i en kreativ tillväxtmiljö. Det finns möjlighet till kontorsplats, co-working pace, stora gemensamma arbetsytor med bl a en DoTank Center och maskinpark i en av landets coolaste innovationshubbar med närhet till både akademi, näringsliv och stad.

Med erfarna och engagerade affärsutvecklare tillför vi hållbar, affärsinriktad och behovsanpassad coaching under hela tillväxtresan. Tillsammans tar vi ut kompassriktningen, etablerar realistiska mål och bidrar till att ditt företag når dem, med fokus på att framtidssäkra ditt bolag ur ett konkurrensperspektiv.

Borås INK (Inkubatorn i Borås AB) är ett helägt dotterbolag av Borås Stadshus AB.