BORÅS INK

Personlig och anpassad affärsutveckling för teknik-, textil- och modebranschrelaterade startups

Med erfarna affärsutvecklare samt finansiella och kommersiella nätverk erbjuder vi dig och ditt företag ett anpassat affärsutvecklingsstöd för hållbar utveckling och en tryggare marknadsetablering. I Textile Fashion Center i centrala Borås verkar vi i ett kluster av företag, forskningsinstitut, utbildning och näringslivsorganisationer med den gemensamma visionen att vara Europas ledande science park för textil och mode.

Hållbar affärsutveckling för framtidens tillväxtföretag

Hos oss får du stöd med finansiering, tekniska och kommersiella nätverk i en kreativ tillväxtmiljö. Det finns möjlighet till kontorsplats, co-working space, stora gemensamma arbetsytor med bl a DoTank Center och en maskinpark i en av landets coolaste innovationshubbar med närhet till både akademi, näringsliv och stad.

Med erfarna och engagerade affärsutvecklare tillför vi hållbar, affärsinriktad och behovsanpassad coaching under hela tillväxtresan. Tillsammans tar vi ut kompassriktningen, etablerar realistiska mål och bidrar till att ditt företag når dem, med fokus på att framtidssäkra ditt bolag ur ett konkurrensperspektiv.

Borås INK (Inkubatorn i Borås AB) är ett helägt dotterbolag av Borås Stadshus AB.

 

Det här är vi

Charlotta Gadzur Hagman

Charlotta Gadzur Hagman

Affärsutveckling
Charlotta har en lång erfarenhet från finanssektorn där hon verkat inom olika roller under totalt 16 år. De senaste 8 åren var fokus på finansiering och affärsutveckling då hon arbetat med rådgivning åt små och medelstora företag med en omsättning på ca 10-500 mkr. Hon är utbildad civilekonom med inriktning marketing/management och med sin bakgrund inom bank har hon en bred kompetens av att bedöma företags långsiktiga affärsmodeller och lönsamhet för att guida entreprenörer på rätt väg. Charlottas fokus ligger på finansiering och förutom sin roll som affärsutvecklare har hon styrelseuppdrag samt arbetar med INK Invest.

+46 703 03 91 75
charlotta@boras-ink.se

Madeleine Sääf

Madeleine Sääf

Affärsutveckling
Madeleine har lång erfarenhet av att arbeta med försäljning och affärsutveckling mot både B2B och B2C. Hon brinner för nätverkande och har digitalisering som specialområde efter bland annat många år på IT-företaget Pulsen där hon hjälpt kunder att omsätta mål och strategier i e-handels- och retailbranschen. Hon har även jobbat på Hemtex AB i 18 år med allt från inköp, logistik, till kvalitetsansvarig och etableringsansvarig samt butikschef. Som internationell key account manager har hon arbetat med kunder och leverantörer framförallt inom Sverige, Norden och i Asien. På Borås INK är hon affärscoach med fokus på digitalisering.

+46 768 19 22 82
madeleine@boras-ink.se

Simon Hjelte

Simon Hjelte 

Affärsutveckling
Simon har bred erfarenhet inom mode, retail- och livsstilsindustrin innefattande design och produktion, inköp- och marknadsstrategi. Han har själv grundat och drivit två bolag inom mode, samt som anställd marknadschef med ekonomiskt ansvar under förändring med stort fokus på mikroproduktion och on-demand. Som affärsutvecklare använder han sin erfarenhet för att fusionera modets erbjudanden med framväxande teknologi. Simons fokus ligger på affärsmodeller av innovativ karaktär där hans styrka är att identifiera ekonomiska värden där tillverkare, försäljare, investerare och kunder, alla är vinnare.

+46 707 37 99 09
simon@boras-ink.se

Annelie Rådhall

Annelie Rådhall

Affärsutveckling

+46 703 16 74 56
annelie.radhall@boras-ink.se

Stefan Dinér

Stefan Dinér

VD
Stefan har en gedigen erfarenhet av varumärkesutveckling och företagsledning. Med nästan 30 år inom Fristads koncernen i roller inom produktutveckling, marknadsledning och VD är den textila sektorn extra bekant. Stefan har också varit aktiv inom TEKO (Sveriges Textil & Mode) och sitter i ett antal styrelser såsom Borås Näringsliv AB, Högskolan i Borås Holding AB och Nordiska Textilakademin.

+46 706 01 76 18
stefan@boras-ink.se

Annelie Östlund

Annelie Östlund

Ekonomi
Annelie är ekonomichef på Borås INK och ansvarar för bolagets redovisningsprocesser, styrelserapportering samt verksamhetens ekonomitjänster mot kunder och finansiärer. Hennes första kontakt med inkubatorn var som kund med forskningsprojektet ”IT för äldre” som finansierades av Högskolans holdingbolag. För Annelie var det en helt ny värld som öppnades. Det blev början på en fantastisk resa som hon kommer att bära med sig genom livet och gärna delar med sig av. Med Annelies kunskap och erfarenhet av att ha varit på ”andra sidan” vill hon bidra och dela med sig av sina kunskaper till Borås INK:s kunder.

+46 704 30 60 33
annelie@boras-ink.se

Sara Kallin

Sara Kallin

Kommunikation
Sara är journalist och brinner för det skrivna ordet. Hon bytte tidigt dagspress mot webben och började på Västsvenska Idékonsult AB/Mobiplus AB. Under sina tolv år på den digitala byrån arbetade Sara mot kund inom webb, content, seo, digital marknadsföring och analys av data, samt var en del av ledningsgruppen. Sara är en kreativ person som drivs av att lära sig nya saker. Hon började som kommunikationsansvarig på Borås INK i maj 2020 med fokus att sätta inkubatorn på kartan. Sara kan med sina många års erfarenhet även bistå och stötta Borås INK:s kunder.

+46 704 30 18 12
sara@boras-ink.se