INK DAY 14/11 2023

Sustainable Textile

AI FÖR INNOVATION OCH BUSINESS

Textilbranschen står inför en jätteutmaning där AI kan spela en nyckelroll, men hur? Det är ett hett ämne som kommer att diskuteras i ett panelsamtal med forskare, näringslivspersoner och startup. Samtalet leds av Fredrik Löfgren, robotutvecklare, VR & AI-expert som inleder INK DAY med en spännande föreläsning.

 Vi hoppas få se dig i publiken den 14 november kl 13:00-14:00 i Vestindien, Textil Fashion Center, så gör en anteckning i kalendern om det redan nu.

INK DAY är en del av Borås Textile Days som är en unik möjlighet att ta del av innovation och utveckling inom textil- och modebranschen. Få kunskap och inspiration, mingla och nätverka på Sveriges textila mötesplats!

Ur årets innehåll:
Seminarier med branschexperter, workshops, forskarträffar och utställningar…
NEXT TEXTILE 
FABRIC OF LIFE AWARD
VISNING LOUISE XIN x KUNGLIGA OPERAN
EHANDELSSTADEN BORÅS frukostseminarium

Mer information om föreläsare m.m. kommer inom kort.

 

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren, moderator & föreläsare

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra. En sak är säker – det kommer förändra såväl arbetsmarknaden och vår vardag i grunden.