BORÅS INK

Affärsutvecklare till Borås INK

Vill du coacha startups och entreprenörer med deras utveckling framåt? Här får du chansen att arbeta brett och variationsrikt med affärscoaching hos startupbolag där marknadsetablering och tillväxt står i fokus! Är du Borås INKs nästa affärsutvecklare?

Borås INK erbjuder affärsutveckling för entreprenörer med innovativa idéer. Med erfarna affärsutvecklare samt finansiella och kommersiella nätverk erbjuder Borås INK ett anpassat affärsutvecklingsstöd för hållbara affärsidéer – från idé till ett marknadsetablerat företag. Vår verksamhet finns i Textile Fashion Center där forskning, utbildning, entreprenörskap, innovation och kultur samlas med visionen att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil & mode. Borås INK (Inkubatorn i Borås AB) ägs av Borås Stad och finansieras bland annat av Borås Stad, Västra Götalands Regionen, Vinnova och Högskolan i Borås. Läs gärna mer om oss

dina arbetsuppgifter

Borås INK (Inkubatorn i Borås AB) är ett helägt dotterbolag av Borås Stadshus AB. I rollen som affärsutvecklare hos Borås INK kommer du att coacha de bolag som företaget har valt att investera resurser i. En central del i tjänsten innefattar att arbeta utefter den framtagna inkubatorsprocessen och att utveckla ett brett nätverk, främst inom textilsektorn. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Affärscoaching inom exempelvis marknadsstrategi, val av affärsmodell, finansieringsarbete, kompetensfrågor och styrelsearbete
  • Nätverksbearbetning genom olika initiativ och event
  • Aktivt medverka till att utveckla erbjudandet gentemot Borås INKs kunder
  • Leda och delta i affärsutvecklingsprojekt

Du blir en del av ett team om nio personer varav fem affärsutveklare på kontoret i Borås, som alla har olika specialiseringar och inriktningar. Här får du i allra högsta grad bidra till Borås INKs utveckling samtidigt som du skapar nytta och värde för bolagen du coachar! 

din PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet från olika branscher, gärna med erfarenhet inom affärsutveckling, nätverkande eller själv startat eget bolag alternativt varit delaktig i tillväxtfasen. Vi tror att du som söker har haft en ledande befattning eller en roll som affärsutvecklare, entreprenör eller coach. Du har goda kunskaper och förståelse inom entreprenörskap, ekonomi och marknad. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund inom den textila branschen. Vi ser positivt på att du har ett stort nätverk inom de områden som Borås INK verkar inom. Arbetet innebär en del resor varför körkort är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du rådgivande, nyfiken och har ett genuint affärsdriv. Vi söker dig som är engagerad och intresserad av kundens verksamhet och utveckling samtidigt som du agerar med stor professionalism i mötet med kunden. Du har lätt för att skapa förtroende och således långvariga samarbeten. Vidare håller du dig i framkant inom utveckling och är ständigt ajour med marknaden och dess nya tekniker. Du inspireras av att driva förändringsarbete och har en stor drivkraft att coacha och skapa värde för andra människor.

Vi erbjuder dig en roll där du får arbeta med ett brett spektrum av spännande kunder inom olika branscher. Samhällsnytta och värdeskapande präglar såväl bolaget som ditt arbete. Du ges stor frihet i ditt arbete, där du styr din egen agenda. Här blir du en del av ett team som alla kompletterar varandra på ett bra sätt.