Användarstudie med PressCise AB

aug 24, 2015

Under sommaren har PressCise AB startat ett viktigt och spännande samarbete med Dr. Lars Peterson, professor i ortopedi och tidigare medlem av idrottsmedicinska kommittén i FIFA.
Dr. Peterson har en lång erfarenhet av att behandla atleter, bland andra har han tjänstgjort som medicinsk ansvarig under 6 stycken VM i fotboll. Han har även publicerat flera böcker inom ämnet ortopedi. I dagsläget utför han en användarstudie med PressCise med spelare från Göteborgs äldsta fotbollslag Örgryte IS.

Under augusti månad har PressCise även fått en produktutvecklingsorder från ett stort medicintekniskt bolag, med syfte att uppfylla vissa krav från den medicinska marknaden.

Samtidigt har 3 stycken nya ledamöter valts in i styrelsen: Bengt Olander, styrelseordförande och regionchef för headhunting-företaget K2 Search, Malin Persson, vd och ägare av Accuracy AB, styrelseledamot i bland annat Becker och RO-gruppen samt Niklas Eskilsson, ledamot, partner och advokat på advokatfirman Delphi, tidigare bolagsjurist på AstraZeneca.

1:a september börjar Johanna Ternström i bolaget. Hon har en master i teknisk fysik från Chalm2.13ers och har jobbat inom forskningsprojekt med smarta textilier för hästar, samt som produktchef för ett mindre medicintekniskt bolag.

Inom kort kommer PressCise produkter även att finnas tillgängligt på onlineapoteket Test & Treat.

Läs mer om PressCise här

Fler Nyheter från BoråsINK