Följ med oss på fashion tech bootcamp i London i juni

apr 11, 2019

Följ med oss på fashion tech bootcamp i London i juni

Nu bjuder vi in dig som har en textil- och/eller modebranschrelaterad affärsidé att följa med oss på ett bootcamp i London den 5–6 juni. Som en del av initiativet att skapa ett europeiskt nätverk för textil- och modebranschrelaterade startups, arrangerar vi nu ett första bootcamp, hostat av London College of Fashion, London University of Arts London och Fashion District.

Har du en affärsidé med en tjänst eller produkt inom fashion technology? Då bör du söka till DeFINE London Bootcamp den 5–6 juni. Under två dagar får utvalda bolag delta i workshops, lyssna till inspirerande talare, nätverka med andra entreprenörer, med mera, i en fantastisk miljö i utkanten av London. På plats finns engagerade branschexperter för ett ge dig individuell affärsrådgivning för just din idé eller ditt bolag.

Under bootcampet får du även tips och råd om hur du kan ansöka om delta i ett längre mentorskapsprogram, för att ge dig och ditt bolag den bästa möjligheten att utvecklas inom branschen, uppkopplad i ett europeiskt nätverk av betydelsefulla kontakter. Bootcampet är kostnadsfritt men medverkande entreprenörer står för egen resa och boende. Sökande kommer att meddelas senast den 8 maj.

 

Ansök till London Bootcamp här senast den 29 april.

 

DeFINE är ett treårigt initiativ, medfinansierat av Europeiska kommissionens COSME-program, som syftar till att stödja en fusion av spetsteknologi och innovation med den europeiska mode- och designindustrin, där Inkubatorn i Borås är en projektpartner tillsammans med aktörer som London College of Fashion, L’Institut Français de la Mode och Politecnico di Milano, med flera.

Besök DeFINE:s webbplats för mer information om evenemang, nätverk och mentorskapsprogram.

Fler Nyheter från BoråsINK