Förslagstävling för innovativa idéer.

apr 6, 2020

 

Just nu när alla har fokus på att att hantera covid-19 kan det vara svårt att se vidden av de effekter som pandemin har på ekonomi, tillväxt och samhälle. Vi är övertygade om att det finns människor som sitter i detta nu, med goda, innovativa och hållbara idéer som skulle kunna underlätta för återhämtning och tillväxt framöver. 

För att komma vidare efter pandemin, och stimulera företagande, har vi startat en förslagstävling. Vi kommer vara helt transparenta och vårt enda syfte med initiativet är – att inspirera och utmana människor att tänka framåt. Tänka om och tänka nytt. 

De förslag vi får in kommer att granskas av våra affärscoacher baserat på våra fastställda antagningskriterier och den mest innovativa idén kommer att belönas med 6 månaders helt kostnadsfri affärscoaching enligt vår beprövade modell. Förslaget skall vara inlämnat senast 30 april 2020 då en jury utser den idé som har bäst förutsättningar att lyckas.

Tänk igenom följande punkter när du beskriver din idé:

1. Beskriv din innovativa idé så utförligt du kan.

2. Vem vänder du dig till med din idé, är det till företag eller privatpersoner?

3. Varför finns det ett behov av din idé och vad grundar du det på?

4. Finns det redan idag andra alternativ som är nära din idé, för att åstadkomma samma sak?

5. Varför är din idé bättre än det som finns idag?

 

Välkommen med din bästa idé och anmäl dig via mail till info@boras-ink.se

Följ oss på Linked In där vi kommer redovisa vinnaren och ge löpande information. Följ även våra övriga sociala kanaler på Instagram och Facebook.

Lycka till!

Borås INK

 

Fler Nyheter från BoråsINK