Han blir ny VD för Inkubatorn i Borås

jun 24, 2019

Nu är det klart vem som blir ny VD för Inkubatorn i Borås. Dalsjöforsbon Stefan Dinér tillträder den 12 augusti efter Henrik Jansson som då har gått vidare till Almi Invest. Stefan har en omfattande bakgrund inom textil, affärsutveckling och ledarskap och ser mycket fram emot sitt uppdrag – att tillsammans med sina nya kollegor vidareutveckla Skandinaviens främsta affärsutvecklingspartner för teknik-, textil- och modebranchrelaterade startups.

 
Bild: Borås Industri- och Handelsklubb

Stefan Diner har arbetat över 25 år inom Fristadskoncernen. Under åren har han haft ett flertal ledande befattningar inom affärsutveckling samt 12 år som VD. Rollerna har inneburit ansvar för utveckling av såväl marknader och sortiment som varumärken, där arbetet har bedrivits både nationellt och internationellt. Utöver Fristads har Stefan under många år varit involverad inom TEKO (Sveriges Textil- & Modeföretag) som vice ordförande samt styrelsemedlem i Nordiska Textilakademin (f.d. Proteko).

– Jag har följt Inkubatorn i Borås lite vid sidan under en längre tid och har en uppfattning om en riktigt proffsig verksamhet. Jag har hört mycket positivt om Inkubatorn och det ska bli spännande att tillsammans med teamet utveckla verksamheten vidare, säger Stefan Dinér.

Stefan tillträder som VD för Inkubatorn den 12 augusti. Håll då utkik efter en djupare intervju där vi får lära känna Stefan och får hans tankar om utvecklingen av Inkubatorn och erbjudanden till teknik-, textil- och modebranchrelaterade startups.

Fler Nyheter från BoråsINK