Honest Communication ny samarbetspartner till Borås INK

sep 13, 2023

Borås INK är glada över att presentera Honest Communication som ny samarbetspartner. Det innebär att inkubatorbolagen nu kan erbjudas hjälp att ta fram proffsigt rörligt innehåll till webben, sociala medier m.m. till en förmånlig kostnad.

För att lyckas nå igenom bruset av information som potentiella kunder dagligen möts av, måste ett erbjudande sticka ut. I många kommunikationskanaler är det ett måste med rörligt material och för att skapa det krävs kunskap, erfarenhet och ett professionellt öga. Borås INK har nu tecknat samarbetsavtal med Honest Communication som drivs av Magnus Bylund för att kunna erbjuda inkubatorbolag dessa tjänster till förmånlig kostnad.

– Vi är glada över detta nya samarbete som gör det möjligt för inkubatorbolagen att köpa in till exempel film och annat kreativt rörligt material. Många gånger har startupbolagen svårt att ta fram eget material då de utvecklar innovativa affärsidéer och är i ett tidigt skede av sin produkt eller tjänsteutveckling. Ett professionellt, rörligt material som förklarar det unika med en produkt kan vara avgörande för hur deras fortsätta resa blir, säger Stefan Dinér, VD för Borås INK.

Borås INK har samarbetsavtal med partners inom branscher som är av högsta relevans för inkubatorbolagen i deras arbete mot en snabbare och tryggare etablering på marknaden. Att kunna erbjuda tjänster utförda av proffs till ett fördelaktigt pris är en viktig kugge i Borås INKs erbjudande till inkubatorbolagen. Portföljen med samarbetspartners ses regelbundet över så att den täcker in även nya behov som uppstår. Vid en sådan genomgång upptäcktes ett gap vad gäller rörligt material som kan användas i alla digitala kanaler.

Honest Communication är en designbyrå med lång erfarenhet som täcker allt från film- och stillbildsfotografering till grafisk design och varumärkesprofilering. Borås INK är glada att kunna presentera dem som ny partner för film och rörligt material. Varje projekt återspeglar engagemanget för kvalitet och genuinitet. Honest Communication har redan skapat fantastiska filmer tillsammans med inkubatorbolag hos Borås INK.

– Det är oerhört roligt att få kreera tillsammans med startupbolag som brinner så starkt för sina idéer. Rörliga inslag i kommunikationen ger liv åt budskapet, fångar ögat och skapar starka känslomässiga kopplingar till målgruppen, säger Magnus Bylund, Honest Communication.

Borås INK ser med spänning framemot ett kreativt samarbete med Honest Communication och inkubatorbolagen.

Fler Nyheter från BoråsINK