Killarna från TTA drar hem storkonto

mar 16, 2016

Modeinks kund Things To Appreciate (TTA) finns från och med februari 2016 i samtliga VOLT-butiker i Sverige och Norge. VOLT har i dagsläget butiker i både Norge och Sverige och är ett av nordens största multibrandkoncept för killar och kommer under 2016 att ha närmare 90 butiker.

”Det är utan tvekan vår största kund och återförsäljare och det kommer bli väldigt spännande att arbeta tillsammans med VOLT framöver. Vi har tillsammans med VOLT tagit fram en kollektion för S/S 16 exklusivt för deras butiker och kunder. Vissa plagg kommer således enbart att gå att få tag på i någon av VOLT butikerna i Sverige och Norge.” berättar Emil Hjalmarsson.

TTA:s kollektion för S/S 16 finns nu också ute i butiker runt om i Sverige och online. Den innehåller bl.a. deras första jeans som de är riktigt nöjda med. ”Vi har arbetat hårt för att hitta den bästa materialmixen och den perfekta passformen och känner att vi verkligen lyckats med det.” säger Emil. Del två av S/S 16 förväntas landa i butiker i början av april.

Läs mer om TTA och se deras kollektioner på: http://www.thingstoappreciate.se/

Vi på Modeink gratulerar killarna från TTA.

tta lookbook2

Fler Nyheter från BoråsINK