Konverta ny samarbetspartner till Borås INK

feb 20, 2023

Borås INK är glada över att presentera Konverta som ny samarbetspartner. Det innebär att inkubatorbolagen nu kan erbjudas en proffsig webbsida till en förmånlig kostnad.

– Att synas på webben redan från ett tidigt skede i bolaget är viktigare än någonsin. Vi såg ett gap i vår portfölj av samarbete och är glada över att den luckan nu är fylld genom Konverta, säger Stefan Dinér, VD för Borås INK.

Borås INK har samarbetsavtal med partners inom branscher som är av högsta relevans för inkubatorbolagen i deras arbete mot en snabbare och tryggare etablering på marknaden. Att kunna erbjuda tjänster utförda av proffs till ett fördelaktigt pris är en viktig kugge i Borås INKs erbjudande till inkubatorbolagen.

Inkubatorn ser regelbundet över sina samarbetspartners och vid senaste översynen upptäcktes ett gap. Det saknades en leverantör av webbsidor som snabbt kan hjälpa bolagen igång med en proffsig webbsida för att beskriva sitt erbjudande.

– Våra inkubatorbolag kommer till oss i ett tidigt skede. Då är det viktigt att snabbt börja synas för att kunna jobba med försäljning. För bolagen är det viktigt att ha fokus på rätt saker och att vi ger dem rätt förutsättningar att göra det. Det känns väldigt bra att nu kunna presentera Konvertas erbjudande för dem, säger Stefan Dinér.

Konverta är partner för just skapande av webbsida och e-handel. Boråsföretaget är en fullservicebyrå, som också erbjuder andra tjänster inom digital marknadsföring. Det gör att inkubatorbolagen kan växa med Konverta under sin resa, från den första lanseringen till att vara etablerade på marknaden och skapa en långsiktighet.

– Vi kan hjälpa kunder i olika steg. Vi börjar med en timmes rådgivning för att förstå var kunden befinner sig och behöver. Om det finns behov av andra tjänster så kan vi självklart stötta med det, säger Fanny Näsström, VD för Konverta.

Borås INK ser med spänning framemot ett kreativt samarbete med Konverta och inkubatorbolagen.

Fler Nyheter från BoråsINK