L'Homme Rouge nominerade till årets rookie

feb 5, 2014

LHR PHOTO2

De nominerade till årets rookie presenterades förra veckan på en modevisning på Bukowskis i Stockholm. Ett av de nominerade modeföretagen som visades upp var vår medlem L’Homme Rouge. Publiken som var på visningen fick ta del av en blandad mix av företagets kollektioner. Allt från deras klassiska mössor, som många identifierar företaget med, till nyare produkter som merinotröjor, kostymer och halsdukar som lanseras inför AW14. – Det känns väldigt smickrande och roligt att ha blivit nominerade. Vi tycker det känns passande nu när vi börjat synas allt mer och börjat få snurr på försäljning och kollektioner på riktigt, säger John-Ruben Holtback, grundare av L’Homme Rouge.

Vi fick många positiva ord om visningen, och dessutom en väldigt fin respons från några av de andra rookies-deltagarna, vilket värmde lite extra. Rookies är ett projekt som drivs av Svenska moderådet med syftet att lyfta fram mindre modeföretag. De nominerade får möjlighet att visa upp sitt företag ordentligt på olika visningar, utställningar och showrooms under ett års tid, och sedan utses ett av modeföretagen till årets rookie.

Totalt är det tolv olika modemärken som är nominerade; Aether, Awesome Things, Black Book, Castor Pollux, Ever Rêve, Isabell Yalda Hellysaz, Jennifer Blom, L’Homme Rouge, Malin Henningsson, Mirja Rosendahl, Wilhja och Yasar. Detta är andra året i rad som vi på Modeink har en medlem med bland årets Rookies, vilket självklart känns jättekul. Förra året var det Anna Ekre som blev utsedd och fick visa upp sina färgsprakande kollektioner. Always bring your passport on vacation Isabel Marant Sneaker Let Plus Size Clothes Show Off Your Natural Beauty

Fler Nyheter från BoråsINK