ModeInk på plats på årets branschfest i Stockholm

nov 11, 2016

Idag är det dags för Habit Modegalan som arrangeras av modebranschtidningen Habit Sko&Mode för att uppmärksamma, premiera och stimulera modebranschens aktörer. ModeInk är självklart på plats och har dessutom ett inkubatorbolag med som finalist i kategorin Årets nykomling. 

Idag åker ModeInk upp till Stockholm för att närvara vid Habit Modegalan som samlar Sveriges främsta modeföretag och branschpersoner i mode- och detaljbranschen. Kvällen bjuder på middag och underhållning men inte minst utdelning av det prestigefulla branschpriset som delas ut i 13 olika kategorier. Som vi tidigare har uppmärksammat är ModeInks kund F.A.S. nominerad till ”Årets nykomling”.

Under året som gått har jurygrupper bestående av ett sextiotal branschexperter valt ut de 36 finalisterna. En av experterna i juryn är Emma Ivarsson, affärsutvecklare på Modeinkubatorn i Borås. Enligt Emma har det varit en stenhård gallring och att F.A.S. är nominerat som ett företag bland tre finalister i sin kategori är verkligen prestigefullt.

– Förra året vann ModeInks dåvarande kund L’Homme Rouge kategorin Årets nykomling och att även i år ha ett av våra inkubatorbolag med bland finalisterna är ett kvitto på att vi gör något rätt, har Emma Ivarsson tidigare sagt. Det blir jättekul att vara på plats för att representera våra nystartade modebolag och nätverka med människor i branschen.

Fler Nyheter från BoråsINK