Modeinkubatorn återigen med i prestigefull jury

apr 7, 2017

Habit Modegalan arrangeras varje höst av modebranschtidningen Habit Sko&Mode för att uppmärksamma, premiera och stimulera modebranschens personer och företag som utmärkt sig under året. Galan samlar Sveriges främsta modeföretag och branschpersoner inom mode- och detaljhandeln. Emma Ivarsson från Modeinkubatorn sitter för femte året i rad med i juryn och för andra året specifikt för kategorin ”Årets nykomling”.

thumbnail_jurybild2017
Emma Ivarsson näst längst till höger på nedre raden.

Igår, torsdagen den 6 april, var det uppstartsmöte för juryn i samtliga kategorier inför Habit Modegalan 2017. Jurymedlemmarna lägger under året ned ett omfattande arbete på att läsa och studera de företag och personer som nominerats till årets gala. De sammanträder sedan tre gånger mellan april och augusti för att diskutera och komma fram till ett gemensamt beslut om vilka tre bidrag som blir årets finalister i respektive kategori, och därefter vilket företag eller person som står som vinnare. Juryn består av professionella, kunniga, oberoende och omutbara branschexperter och vi på Inkubatorn i Borås är stolta över att Emma Ivarsson har fått förtroendet att utse årets nykomling i år igen.

– Det är en ära att få vara med och lyfta fram några av alla duktiga människor och företag i branschen som gör ett fantastiskt jobb. Självklart känns den kategori som jag sitter med i – Årets nykomling – alltid lite extra spännande och viktig då det är denna grupp av unga företag och stjärnor som jag dagligen möter i mitt jobb, säger Emma.

Den 20 april öppnar för nomineringen för alla kategorier. Hjälp gärna till att sprida att det är nomineringsdags genom att gå in här och dela länken!

Läs mer om juryarbetet inför Habit Modegalan 2017 här >>

Följ Habit Modegalan på Facebook >>

 

Fler Nyheter från BoråsINK