Modeinkubatorn på Copenhagen Fashion Week

aug 15, 2016

Den 10-12 augusti hölls höstens Copenhagen Fashion Week. Förutom Nordens ledande varumärken inom mode och textil, inköpare, designers och press var Modeinkubatorn på plats tillsammans med Ciszere och F.A.S., kunder till inkubatorn.

FASF.A.S. är ett svenskt klädmärke som startades 2013 av Firas Al-Saffar. F.A.S. har en personlig syn på mode för medvetna och färgstarka människor, med tidlösa plagg som kombinerar skandinavisk minimalism och sydeuropeisk estetik. Kläderna ska vara coola men också eleganta och tanken är att de ska vara längre en övergående trender. F.A.S. strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt designa, producera, marknadsföra och sälja kläder med hänsyn tagen till miljön, djurens rätt och rättvis handel.

– Det var fjärde säsongen som F.A.S. var med på Copenhagen Fashion Week. Förutom gamla kunder träffade jag nya och skapade fler nya kontakter för framtiden, säger Firas Al-Saffar.

Nästa vecka stundar Stockholm Fashion Week. Modeinkubatorn är självklart på plats för att leta nya potentiella kunder och F.A.S. visar upp sin kollektion än en gång. Firas Al-Saffar är dessutom en av åtta unga designers som är utvalda till Swedish Fashion Talent av Swedish Fashion Council att få hjälp med att synas på olika sätt under året. I slutet av året utses en av de åtta till Swedish Fashion Talent of the Year. Modeinkubatorn önskar F.A.S. lycka till!

Fler Nyheter från BoråsINK