Nu är ansökan öppen för den sjätte upplagan av INK LAB!

maj 21, 2024

Detta kostnadsfria intensivprogram riktar sig till entreprenörer i ett tidigt skede och som vill testa och utveckla sina affärsidéer. INK LAB är öppet för alla affärsidéer från Västra Götaland, men även för idéer inom textil och mode oavsett var i landet du befinner dig. Under sju tillfällen får deltagarna tillgång till digitala föreläsningar och workshops ledda av experter inom olika områden. Programmet avslutas med en pitchtävling där 50 000 kr fördelas till de bästa pitcharna.

Under programmet kommer workshops och coachningstillfällen inom affärsutveckling att hållas i grupp, eftersom nätverksbyggande är en kritisk framgångsfaktor. Tidigare deltagare har värderat nätverksmöjligheterna högt, då de kunnat utbyta tankar, idéer och utmaningar med andra i samma fas.

”Det är ett unikt tillfälle för entreprenörer i ett tidigt skede att tillsammans med oss utmana sin affärsidé, kunskapsstärka och knyta nya kontakter” – Madeleine Sääf, affärsutvecklare på Borås INK.

Programmet börjar digitalt onsdagen den 2/10. Därefter träffas vi digitalt varje onsdagseftermiddag mellan kl 14:30-16:30 under en tioveckorsperiod med syfte att öka deltagarnas kunskaper att driva och utveckla sin verksamhet. Träffarna innehåller föreläsningar, workshops och coachning och däremellan har entreprenörerna chansen att delta i ytterligare aktiviteter som digitala nätverksträffar. Under programmet har du möjligheten att lära dig hur du ska utveckla ditt erbjudande, bygga upp din organisation, sälja in din affärsidé, ta hand om ekonomin, hållbarhetstänkande, IP och Tech och inte minst hur du pitchar din affärsidé i olika sammanhang.

Prispotten på 50 000 kr fördelas mellan 1:an, 2:an och 3:an, för att hjälpa dem vidareutveckla sina idéer.

Efter programmet har deltagarna en bra grund för att söka vidare till inkubatorns ordinarie process.

Läs mer om INK LAB och kom till anmälan här: https://boras-ink.se/ink-lab/

Fler Nyheter från BoråsINK