Ny projektledare på GraftCraft

aug 19, 2015

Sedan en månad tillbaka har GraftCraft AB en ny projektledare i Andreas Bäckäng

Andreas Bäckäng har sedan nio år tillbaka varit delägare i Care of Sweden. Företaget genomgick under hans ledning en stor tillväxtresa. Nio anställda blev snabbt sjuttio och företaget blev introducerat på den internationella marknaden. Under tiden köptes även andra bolag upp och det skedde mycket produktutveckling. Efter den stora tillväxten kände Andreas att det var dags att göra något nytt och nu satsar han på GraftCraft. Han blev rekryterad av Inkubatorns VD Henrik Jansson och är väldigt nöjd med sitt arbete.

På sin fritid driver Andreas en hästgård, han gillar att arbeta med djur och skog, träna i alla dess former och att vara i naturen. Han driver även det nystartade företaget Dare U och är tävlingsledare i Sweden mountainbikes långloppscup.

”Jag drivs av utmaningar och jag älskar risker. Målet är att sätta GraftCraft och stenten på marknaden till år 2018, det är ett fantastiskt företag och en fantastisk produkt. Just nu så jobbar jag med att få fram kapital för att klara oss hela väIMG_5068gen fram till 2018 och två rekryteringar” säger Andreas

Läs mer om GraftCraft här

Namn: Andreas Bäckäng

Ålder: 38 år

Familj: Fru, 2 barn, 2 katter, 1 hund, höns, hästar, och får

Fler Nyheter från BoråsINK