Online apotek – Ny kund hos Inkubatorn

sep 8, 2015

400dpiLogo

Online apoteket Test & Treat är ett apotek som skiljer sig från andra, bland annat med unika produkter anpassade för diabetiker. 

Det är Rolf Danehammar, Mikael Andreasson & Peter Bräutigam som står bakom online apoteket Test & Treat. Apoteket är relativt nytt på marknaden, då det startades under år 2014. Målen med ett nystartat samarbete med Inkubatorn är många, däribland vill Test & Treat få hjälp med affärsutveckling, marknadsföring och kontakter. Framför allt skall apoteket utvecklas till ett fullskaligt och välkänt apotek.

Rolf Danehammar berättar att de är väldigt nöjda med Inkubatorn hittills och ser fram emot ett långt och effektivt samarbete.

Både Rolf, Mikael och Peter har sedan tidigare arbetat inom sjukvården, där Rolf och Peter arbetat inom diagnostik och Mikael arbetat med medicinteknik. Idén till apoteket utvecklades från en tanke om att börja sälja hemtester, därav namnet Test & Treat, därefter utvecklades tanken vidare till ett online apotek.

Det som skiljer Test & Treat från andra apotek är unika produkter som är specialanpassade för diabetiker, däribland olika shakes och bars. Produkterna är gluten- och kolesterolfria och är fiber- och proteinrika, de innehåller dessutom inga sockerarter. variety-bars-3_2 (1)

Besök apoteket Test & Treat på: http://testandtreat.se/

Fler Nyheter från BoråsINK