PressCise AB flyttar till Herrljunga

nov 5, 2015

Efter 3 år som Inkubatorkund, tar PressCise AB nu klivet ut ur Inkubatorn och skall nu stå på egna ben. PressCise AB är idag inne i ett mycket spännande skede. Med en ny styrelse, ny medarbetare och ett nytt kontor.

”Samarbetet med Inkubatorn har varit jättebra, att kunna dela sina framgångar och frustrationer, samt att få råd i affärsutveckling och stöttning har varit ovärderligt. Mina affärscoacher har många gånger känts som kolleger.” säger Josefin Damm, VD på PressCise AB.

PressCise AB tar nu steget ut i Lifescience branschen. Målet är att nu nå ut på en internationell marknad. Kontoret kommer framöver att ligga i Herrljunga och PressCise AB blir därmed Herrljungas första och enda medtech- bolag. Kontoret kommer att ligga vid järnvägsstationen i stationshuset.

”Det är viktigt med bra förbindelser för oss, och genom att flytta till Herrljunga gynnas även landsbygden, vilket är väldigt positivt.” säger Josefin.

PressCise AB utvecklar kompressionsprodukter som erbjuder säkrare och mer effektiv behandling inom vårdsektorn, sport- och veterinärmedicin.

IMG_0003

Inkubatorn i Borås önskar PressCise AB all lycka till framöver.

(På bilden ser vi Josefin Damm tillsammans med affärscoachen Markus Bredberg och Inkubatorns VD Henrik Jansson) 

Läs mer om PressCise på: http://presscise.com

Fler Nyheter från BoråsINK