RISE flyttar in i Textile Fashion Center – välkommen på frukost!

nov 1, 2018

RISE flyttar in i Textile Fashion Center – välkommen på inflyttningsfrukost!

I slutet av november flyttar RISE in i Inkubatorns kontorshotell i Textile Fashion Center. RISE – RISE Research Institutes of Sweden – är en sammanslagning av SP, Swerea, Innventia och Swedish ICT och är ett oberoende, statligt helägt forskningsinstitut med uppdraget att stärka näringslivets konkurrenskraft och hållbara utveckling. För att underlätta för företagen i Sjuhärad att få tillgång till RISE kommer nu Susanna Kindberg att finnas på plats i Textile Fashion Center sista torsdagen varje månad. Den 29 november bjuder Inkubatorn in till ett frukostmöte för att inviga RISE nya kontor.


Susanna Kindberg, Samordnare SMF-support RISE

Med sina 2700 medarbetare och 100-tal test och demonstrationsmiljöer, driver och stödjer RISE alla typer av innovationsprocesser, allt från forskning och produkt-, metod och processutveckling till provning, verifiering och utbildning. En viktig del av deras arbete är att stärka små och medelstora företags konkurrenskraft, i nära samarbete med andra företagsstödjande aktörer.

– Små och medelstora företag är viktiga för svenskt näringsliv, med sin höga innovationskraft och relativa rörlighet. Med hjälp av fler riktade värdeerbjudanden gör vi nu RISE än mer tillgängligt för företag i teknikens framkant och för företag som växer snabbt, säger Anders Persson, chef för RISE SMF.

För att underlätta för företagen i Sjuhärad att få tillgång till RISE, kommer nu Susanna Kindberg som samordnar RISE support mot små och medelstora företag, att finnas i Inkubatorns kontorshotell sista torsdagen varje månad.

– Jag ser mycket fram emot att vara på plats i Textile Fashion Center en gång i månaden. Jag hoppas på många intressanta möten med både aktörer och företag som har någon form av utmaning eller fråga som vi på RISE förhoppningsvis kan hjälpa till med. Dessutom är det ju en fantastiskt inspirerande miljö att få samverka i, säger Susanna Kindberg.

Susanna kommer att presentera sig och RISE närmare vid ett frukostmöte hos Inkubatorn den 29 november, som också blir första dagen då hon finns på plats på RISE-kontoret. Välkommen att äta frukost med oss och lyssna till vad RISE kan göra för dig och ditt företag!

 

Anmälan till frukostmötet den 29 november >>

 

.

 

 

Fler Nyheter från BoråsINK