Sparbanken Sjuhärad stöttar Borås INK och INK DAY

aug 24, 2020

Sparbanken Sjuhärad är medarrangör och samarbetspartner till Borås INK:s nya koncept INK DAY och INK LAB, som lanseras för att stärka förutsättningarna för entreprenörer i Sjuhärad.

Den 18/9 är det dags för INK DAY, en tvåtimmars livesändning med syfte att inspirera blivande entreprenörer att förverkliga sina affärsidéer där ett första steg är att söka till INK LAB.

INK LAB är ett kostnadsfritt 8 veckors program som riktar sig till entreprenörer med innovativa affärsidéer. Programmet innefattar såväl inspirerande föreläsningar som individuell coachning och avslutas med att de får pitcha sin idé med chans att vinna kapital att använda i sitt företagande.

– Tillsammans med vår ägarstiftelse arbetar Sparbanken Sjuhärad för ett hållbart och attraktivt Sjuhärad. Grunden till vår affär och verksamhet bygger på en välmående bygd där människor trivs och där näringslivet utvecklas på ett sunt vis. Att kunna bidra till att nya entreprenörer med intressanta affärsidéer utvecklas är väldigt betydelsefullt. INK DAY är därför ett koncept som vi är glada över att vara delaktiga i, säger Hans-Christian Ackermann, vVD Sparbanken Sjuhärad.

Fler Nyheter från BoråsINK