TTA – trendigt streetmode

nov 12, 2015

Modeinkubatorns nyaste kundtillskott är Things To Appreciate

TTA som står för Things To Appreciate, startades 2012 av Emil Hjalmarsson & Marcus Brodd. Idén till TTA föddes sommaren 2011, då de klädintresserade killarna kände att det var svårt att hitta T-shirts som hade passformen de letade efter med det där lilla extra. T-shirts som helt enkelt inte kändes som andra T-shirts. Det slutade kort och gott med att de skissade fram egna plagg och TTA var igång.

TTA är ett nytänkande klädmärke med fokus på street. Första kollektionen bestod av 6 olika modeller av T-shirts, men har under åren utvecklats med fler modeller och bredare kollektioner.

TTA finns i dagsläget i ca 50 butiker runt om i Sverige. Dessutom sker en del av försäljningen via en webshop. Målet är att bli Sveriges största varumärke inom segmentet Blackfashion/Streetfashion.

”Varför vi valde att starta ett samarbete med Modeink är naturligtvis för den kunskap vi vet att de besitter och tror att de kan hjälpa oss med för att ta företaget ytterligare ett steg i rätt riktning” berättar Emil Hjalmarsson.

Läs mer på:
www.thingstoappreciate.com

tta-312x404

Fler Nyheter från BoråsINK