Välkomna på ett magiskt galaevent

okt 12, 2015

GA logga-3-01

Välkomna på ett magiskt galaevent

Den 17:e oktober lanserar GuardianAngel Sweden sitt nya barnklädeskoncept för flickor och deras mammor. I samband med lanseringen välkomnas alla till ett spännande och kul galaevent i Textile Fashion Center.

Den röda matta rullas ut och det blir modevisning, pyssel, dans, bubbel, drakbakelser och tävlingar. Denna dag står flickorna och deras mammor i centrum. Men självklart välkomnas även syskon och pappor. Eventet är kostnadsfritt.

GuardianAngel är ett spännande fantasykoncept där traditionell Nordisk design & Japanskt ”gatumode” kombineras. GuardianAngel berättar historien om tre starka flickor/änglar, äventyrliga Mirma, busiga Spralla och smarta Svala och deras drakar. Affärsidén är att designa, marknadsföra och sälja kläder, accessoarer och pyssel för flickor i åldern 4-12 år.

Den största delen av försäljningen kommer att bedrivas genom hemförsäljning och inom kort kommer även en webshop att lanseras. Under galakvällen kommer det finnas möjlighet att handla samt anmäla sig till att bli värdinna för hemförsäljning.

Grundaren till GuardianAngel heter Malin Palmé. Malin är utbildad lärare. Inspirerad av sina tre döttrar startade hon GuardianAngel år 2012. Malin har tidigare även skapat en kollektion åt Hemtex. Nyligen startade hon ett samarbete med Annika Färdigh som i 20 år arbetata med reklam och marknadsföring. Annika kommer ansvara för försäljning och marknadsföring av GuardianAngel.

GuardianAngel har varit en kund hos Modeinkubatorn sedan 2014 och vi känner oss mycket stolta över att det snart är lanserings dax.

Anmälan till galaeventet sker till malin@malinart.com eller per sms till 0702 949933. Senast den 15:e oktober.

Plats: Arenan – Textile Fashion Center – Skaraborgsvägen 3a
När: 17:e oktober kl. 17.00
Ålder: 4-12 år
Klädsel: Det finaste ni har!

Varmt välkomna!
Besök gärna GuardianAngel Sweden på Facebook och Instagram

 

Startsida före öppning MÖRKGRÅ-03

 

Inbjudan höst 2015-01

Fler Nyheter från BoråsINK