Vår, värme och spännande möten!

mar 25, 2019

Vår, värme och spännande möten!

2019 kom igång med en rivande fart. Det fullständigt kokar i Textile Fashion Center av aktiviteter, seminarier och andra typer av möten. Inkubatorn har arrangerat två sådana;Alla snackar e-handel… i februari och DeFINE Info Day Borås förra veckan, dit människor från hela landet kom för att lära, inspireras och nätverka inom området fashion technology. Våren, som äntligen är på intåg på riktigt, fortsätter att erbjuda spännande aktiviteter som vi arrangerar eller är inblandade i. Läs mer om dem nedan, och inte minst – kom!

28 mars: Lunchseminarium – Bringing Space Down to Earth
Sammie Chimusoro från Innovatum Startup informerar om hur du som entreprenör kan hitta affärsmöjligheter kopplade till rymdteknik, samt vad det finns för stöd och möjligheter.

1 april: Tillväxtresan – Från 0 till 30 miljoner…och vidare…
Höstens succé är tillbaka. Vi får återigen en inblick i hur fyra Sjuhäradsbördiga entreprenörer har drivit sina bolag från idé till marknad. Hör om Rebel Walls, Upzones, Swedish Hydro Solutions och Enrads utmaningar och framgångar.

April-maj: Booster – Utmana textilbranschen!
I Booster får studenter, genom skräddarsydda case, inspirera, utmana och lära företag mer om hur de hållbart kan stärka sin verksamhet. Projektet pågår under en månads tid under april-maj 2019 med fokus på textilföretag med två träffar i Borås.

Fler Nyheter från BoråsINK