World of Shoes i Plaza Uomo

okt 12, 2016

World of Shoes är marknadsplatsen för alla som gillar klassiska herrskor. Tidigare i år lanserades sidan för allmänheten och redan har de fått stor uppmärksamhet. Senast i Plaza Uomo – Sveriges största stilmagasin för män.

Worlds of Shoes är kund till Modeinkubatorn sedan maj men startade egentligen redan för fem år sedan av vännerna Daniel och Hannes. De hade gemensamt ett stort intresse för riktigt fina traditionella herrskor och ville på något sätt lyfta fram hantverkarna och tillverkarna bakom skorna. Grundidén var att skapa en skotidning men växte snart till något större, en redaktionell sida kopplad till e-handel.

– Vi vill samla all kunskap och information om klassiska herrskor och presentera den i ett trevligt och lättillgängligt format.

Nyligen gjorde Plaza Uomo ett fyrasidigt reportage om World of Shoes. Att Sveriges största stilmagasin för män skriver om företaget är ett erkännande. Enligt Daniel och Hannes är den perfekta skon enkel, hållbar och tidlös och nu vill de skapa en lösning för specialbeställda skor. Marknadsplatsen med de första åtta tillverkarna öppnar nu i oktober.

Fler Nyheter från BoråsINK