Wrebit lanserar samarbete med Telenor

mar 16, 2018

– Vi är oerhört glada att kunna presentera detta unika samarbete med ett fantastiskt företag som Telenor. Ett företag som har samma vision som oss, nämligen att underlätta vardagen for småföretagare. Att Telenor paketerar Wrebit i sitt erbjudande känns helt rätt och är för oss ett steg i rätt riktning för att bli Nordens största fakturerings- och bokföringsapp, säger David Wengbrand, VD och grundare på Wrebit.

– Vi vill att småföretagaren ska se Telenor som den självklara partnern för sin verksamhet. Oavsett om man ska starta upp en ny verksamhet eller digitalisera sin befintliga verksamhet vill vi att man ser Telenor och våra tjänster som en helhetslösning. Samarbetet med Wrebit är en viktig pusselbit för oss för att nå dit. Deras användarvänlighet och enkelhet gör att de är helt rätt partner för oss i vår småföretagarsatsning, säger Ellinor Axell, Head of SME Sales and Digital Marketing på Telenor.

– Bokföring och fakturering, är något som alla småföretagare behöver, men sällan vill hålla på med. Många tjänster upplevs även som allt för komplexa. Med Wrebit flyttar man hela företagets fakturering och bokföring till mobilen vilket gör livet enklare för småföretagaren, tillägger David Wengbrand.


Läs mer om samarbetet här
.

 

För ytterligare information kontakta:

David Wengbrand
VD och grundare, Wrebit
Telefon: 0321-68 55 91, 070 315 3404
E-post: david@wrebit.se

 

Om Wrebit
Wrebit AB är ett fintechbolag som har utvecklat ett unikt, mobilt bokföringsprogram för småföretagare. Bolaget grundades av Wengbrand Redovisning år 2014 och var den första bokföringsappen på den svenska marknaden. Wrebit tog förra året in 10 miljoner i en nyemission.
Wrebits vision är att göra det enklare för småföretagare genom att flytta in hela företagets fakturering och bokföring till en app. Samtidigt satsar de stort på att göra alla Sveriges redovisningsbyråer digitala. Företaget har en spännande mix av auktoriserade redovisningskonsulter och utvecklare som tillsammans bildar ett perfekt team för att revolutionera branschen.

Telenor i korthet
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag drygt 2,6 miljoner mobilabonnenter, cirka 674 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 12,6 miljarder kronor (2016) och har cirka 1 700 anställda.

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media, och finns på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 214 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (2016), en omsättning på 131 miljarder norska kronor (2016) och cirka 33 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Fler Nyheter från BoråsINK