Wrebit storvinnare på Näringslivsgalan i Ulricehamn

mar 21, 2017

I fredags hölls den årliga Näringslivsgalan i Ulricehamn där priser delades ut i kategorier som ”Årets företagare” och ”Årets nystartarföretag”. David Wengbrand och hans team kammade hem två av fem priser med Inkubatorbolaget Wrebit.

 

Det var inte oväntat, men väl så välkommet, att Wrebit – fakturerings- och bokföringsappen för mobilen – fick motta pris på Näringslivsgalan i Ulricehamn den 17 mars. Galan arrangeras årligen i mars av Företagarna Ulricehamn och Näringsliv Ulricehamn AB. Wrebit tilldelades pris för ”Årets nystartarföretag” och ”Årets stödhjul”. Även Hökerum Bygg som är delägare i Wrebit tilldelades pris som ”Årets utvecklare ” så det var en lyckad kväll för de unga entreprenörerna.

– Vi är stolta och glada över utmärkelserna och ser det som ett kvitto på att vi har gjort något unikt. Vi har storslagna planer för att nå ut på en bred marknad så att vi nu först lyckats erövra vår hemmaplan är viktigt för oss och ger oss självförtroende framåt. Vi är många som har arbetat hårt och detta ger oss kraft och inspiration till att fortsätta med det arbete som krävs, säger David Wengbrand, grundare och VD Webit. Wrebit har sedan i höstas gått från två till fyra anställda, varav en säljare med utgångspunkt i Stockholm. Nu har bolaget 35 byråer knutna till sig som har digitaliserats genom Wrebit. Man har även några större samarbetspartners klara, däribland Unionen, och fler på gång.

– Samarbetet med Unionen har varit mycket framgångsrikt och vi ser fram emot fler sådana under året. 2017 har börjat bra och det känns som att vi kommer fortsätta i samma spår, säger David.

Fler Nyheter från BoråsINK