Wundies ger sig ut i Europa

sep 13, 2016

Inkubatorföretaget Wundies AB fortsätter sin framgångsresa med att expandera ut i Europa. Inkontinenstrosan som nu finns hos flera apotek och även ett av Sveriges landsting har visat sig vara intressant även utanför landets gränser.

Wundies trosaDet är den tysktalande marknaden som ska bearbetas inledningsvis. En ny agent ska etablera Wundies inom distanshandeln i Tyskland, Österrike och Schweiz under ledorden kvalité, strategi och kontroll.

– Vi har redan konstaterat en stor internationell efterfrågan. Det är alltid en utmaning att gå internationellt men vi är trygga med vår leverantör Gefa och har testat av den svenska marknaden med fantastiskt mottagande under de första åren, säger Lotta Williams, VD Wundies.

Med en agent som har över 25 års erfarenhet av europeisk distanshandeln, som själv driver företag inom funktionella damunderkläder och som i nuläget även är europeisk agent för ett annat svenskt underklädesföretag, känner sig Lotta trygg i satsningen.

– Vi har stor tillförsikt och är övertygade att den kunskap och strateg vi nu tillför kommer vara av stor betydelse och tillföra mycket till Wundies tillväxt i syfte att göra livet lättare för ett stort antal kvinnor och män, avslutar Lotta.

Fler Nyheter från BoråsINK