Wundies lanserar herrkalsong för inkontinens

okt 21, 2015

Wundies har med hjälp av stöd från Smart Textiles i Borås tagit fram en efterfrågad kalsong för män som lider av inkontinens. Precis som Wundies revolutionerande trosa så är kalsongen snygg, diskret och svår att särskilja från ett vanligt underplagg.

Kalsongen är tillverkad i bomull/elastan av hög kvalitet och i modern design för män som vill kunna leva aktivt, känna sig attraktiva och ha kontroll på sin vardag. Den har ett inbyggt skydd som består av en superabsorbent som håller upp till 40 ggr sin egen vikt i vätska. Wundies garanterar att den kapslar in och håller ca 50 ml vätska. Ett hydrofobiskt membran som andas, garanterar att kalsongen inte läcker.

– Vi är stolta över att ha tagit fram en snygg, välfungerande produkt även till män inom det här segmentet, säger Lotta Williams, VD och ägare av Wundies AB. Inkontinens är ett utbrett problem hos män och vi har haft många förfrågningar om herrprodukter. Wundies har blivit fantastiskt fint mottagen, så att kunna lansera Wundies Men, känns fantastiskt roligt!

Säljstart sker i november och tillverkare är anrika Gefa Technical. Wundies är ett inkubator-bolag hos Inkubatorn i Borås.

För frågor kontakta lotta@wundies.se
Läs mer om Wundies på: http://www.wundies.se/

Wundies

Fler Nyheter från BoråsINK