Funderar du på att investera i tidiga tillväxtbolag? Vill du lära dig mer om vad det innebär och vad du ska tänka på inför en sådan investering? I september håller Connect sin nationella investerarutbildning i Borås, i samarbete med Inkubatorn i Borås och InkInvest. Utbildningen hålls i tre delar och är till både för dig som redan är affärsängel, och för dig som ännu inte gjort din första investering men som har ambition att göra det.

Investerare och affärsänglar som i ett tidigt skede lägger in tid och resurser i unga företag är oerhört viktiga för att generera nya framgångsrika bolag. För att lyckas som investerare finns det mycket man behöver vara medveten om och tänka på, och resan till framgång är inte alltid spikrak.

I rollen som investerare krävs det idag inte bara tillgång till kapital. Branschen är under ständig utveckling, och för att förbättra både sina chanser att få ta del av tillväxtföretagens framgång samt möjligheterna att få saminvestera med andra erfarna investerare, behöver du hålla dig uppdaterad och informerad – och vår investerarutbildning gör dig till en ännu bättre investerare och samarbetspartner.

Utbildningen är indelad i tre delar och behandlar hela investeringprocessens förlopp. Vi har dessutom ett skarpt case som gruppen får utvärdera med sina nyvunna kunskaper.

Urval av innehåll:
Investeringsprocessens förlopp; Riskanalys/riskhantering; Syndikering; Due Diligence; Skarpt case/pitch från bolag; Att bygga ett dealflow; Roller och ansvar; Styrelsearbete; Exit; Pitch av bolag som söker kapital, gästinvesterare m.m.

När? 7 och 14 september 13.00-17.00 samt 28 september 13.00-18.00 inkl after work
Var? Textile Fashion Center, Borås
Kostnad: 5 500:- ex moms

Mer info och anmälan här.