Ny affärsutvecklare på Inkubatorn

sep 22, 2015

Inkubatorn i Borås har fått en ny affärsutvecklare. Per-Anders Haglund är en engagerad, positiv, motiverande och pratglad man med ett stort kontaktnätverk. Välkommen Per-Anders.

_MG_1734

 

Per-Anders är en av grundarna till Hemmakväll kedjan. På 90-talet ägde han ett flertal butiker och under 17 år utvecklade han Hemmakväll till en franchise kedja och förde butikerna framåt. Efter 17 år valde han att sälja butikerna för att göra något nytt. Han blev företagsmäklare på Svensk Företagsförmedling, där han jobbade i 5 år med bland andra säljuppdrag, därefter satt han på inköpsavdelningen på Net On Net.

Nu har Per-Anders hittat till Inkubatorn. Han blev uppring av en rekryterare som ansåg Per-Anders vara perfekt för jobbet som affärsutvecklare efter att ha sett hans profil på LinkedIn. Per-Anders har skapat sig ett stort kontaktnätverk genom åren då han mött många olika företagare.

Efter några goda samtal med Inkubatorns VD Henrik Jansson och affärsutvecklare Markus Bredberg blev det klart att Per-Anders skulle börja på Inkubatorn.

”Det känns kul och spännande att få jobba på Inkubatorn och jag har mycket att bidra med” säger Per-Anders.

På sin fritid gillar Per-Anders att gå på Elfsborgsmatcher, han har själv spelat en del fotboll, samt att umgås med sin familj. Per-Anders är 46 år, han bor i Målsryd med sin sambo, två barn och en hund.

 

Fler Nyheter från BoråsINK