Ink Lab

Ansökningsformulär

  Fält markerade med en * är obligatoriska

  Hej där entreprenör!

  Vad roligt att du är intresserad av INK LAB. Vi hoppas att du är redo för ett intensivt program för att för att utveckla din affärsidé. Varmt välkommen med din ansökan!

  Kort info: Genom INK LAB har du möjlighet att testa din affärsidé och erhålla värdefull input om hur du kan gå vidare med din affärsidé. Vi träffas digitalt varje onsdagseftermiddag under en åttaveckorsperiod med syfte att öka dina kunskaper att driva och utveckla en verksamhet.

  INK LAB pågår onsdagar mellan kl 14:30-16:30 med möjlighet att mingla med de andra deltagarna från kl 14:00. Första tillfället är den 5/10 och programmet avslutas den 30/11. Sista ansökningsdag är 28/9 och antagna meddelas senast den 30/9.

  Möjlighet att få 50 000 kr i pitchpris

  INK LAB avslutas med en pitchtävling där du säljer in din idé till Borås INK och vår jury. Om vi tror på dig och din affärsidé har du möjlighet att erhålla kapital att nyttja i ditt fortsatta företagande.


  Har du några frågor om INK LAB? Kontakta projektledare Sara Kallin

  Team medlem 1


  Team medlem 2


  Teamet


  VERKSAMHETEN

  Berätta lite för oss om vart du/ni står.

  Vilka av följande SDG:s (sustainable development goals) vänder du dig främst till med din/er verksamhet? Välj min 1 - max 3.

  The Sustainable Development Goals (SDGs), också känt som Globala Målen, antogs av alla FN:s medlemsstater 2015 som en allmän uppmaning till handling för att stoppa fattigdomen, skydda planeten och se till att alla människor erhåller fred och välstånd till 2030. För att veta mer - klicka här

  *


  OM TEAMET

  Teamet är en avgörande del för att lyckas. Vi skulle gärna vilja veta lite mer om dig/er.
  Bifoga pdf-fil (max 5MB, om större fil skicka separat via e-post till info@boras-ink.se):

  Berätta för oss var du/ni hittade/fick höra om Ink Lab. *

  Har du problem med att posta formläret, skicka samma information med e-post till info@boras-ink.se med ämne ”Ansökan INK LAB”.